Get Adobe Flash player

 

Ordinadors de sobretaula configurats a mida de les vostres necessitats :  sortides de vídeo, Wifi , àudio, TV TDT, xarxa, disc dur, processador... amb components de primeres marques ( ASUS, SEAGATE, KINGSTON, PATRIOT...).

El nostre servei d'assessorament us pot ajudar sense cap cost a escollir la configuració idònea pels ordinadors del vostre centre, invertint els vostres diners en allò que realment necessiteu.

Disposem de tot tipus de gammes en perifèrics ( pantalles, teclats, ratolins, unitats externes ...) per adequar-nos al vostre pressupost.

També us oferim el nostre servei d'instal·lació, perquè no tingueu que preocupar-vos de la configuració i instal·lació de l'ordinador , instal·lació de programes , configuració de xarxa i podeu dedicar tot el vostre temps a la tasca educativa.

Els nostres ordinadors de sobretaula tenen 2 anys de garantia in situ.

A més, VESTALIS TECNOLOGIES col.labora amb diferents ONG's i projectes educatius : els vostres ordinadors antics poden ser reparats i útils a d'altres comunitats educatives amb pocs mitjans arreu del món. 

 

  

Netbooks : Si utilitzeu llibres digitals o sistemes que necessiten d'un petit ordinador personal sense unitat de DVD integrat , tenim pràcticament totes les marques i models.

Amb bateries de 3 o 6 cel·les en funció de la vostra infraestructura d'aula. També disposem de repetidors wifi, armaris de càrrega amb clau individual , discs durs de xarxa i diferents solucions per aules digitals.

 

 

Portàtils per treballar en mobilitat amb una amplia gama de preus i característiques  i Tablets ( S.O Android) amb pantalla tàctil.