Get Adobe Flash player

 

VESTALIS tecnologies desenvolupa tota l'estructura del vostre lloc web i us ofereix servidors professionals perquè sempre estigueu on line amb les millors garanties i els millors preus de disseny web i allotjament.

El desenvolupament del lloc web es fa amb sistemes CMS que us permetran incorporar vosaltres mateixos els continguts, modificar-los i tenir-los sempre actualitzats i  si no voleu fer vosaltres les actualitzacions i el manteniment, també ens encarreguem. Podem incorporar flash, canals RSS i ens encarreguem del disseny gràfic si es necessari.

Sense cap quota de manteniment i obert sempre a canvis segons les vostres necessitats. A més , podem canviar l'aparença del web quan vulgueu , mantenint tots els continguts i estructura precedent.

El vostre web diu molt del vostre centre, facilita la comunicació amb els pares i els hi permet sentir-se mes integrats a l'educació dels seus fills.

Diferents entitats posen a disposició dels centres servidors gratuïts amb pocs recursos que obliguen als centres a externalitzar continguts a servidors de tercers on aquests continguts queden a l'abast de tothom i sense cap control per part del centre ( blogs, youtube, picassa, flickr, ...). 

VESTALIS tecnologies, conscient de la problemàtica que pot generar que els documents i continguts multimèdia del vostre centre, amb menors, estiguin a l'abast de qualsevol persona cercant informacions a d'altres serveis, us ofereix servidors d'allotjament de gran capacitat a un excel·lent preu on podeu crear i allotjar dintre del vostre propi espai els vostres blogs, fotografies, vídeos, etc... Si us preocupa la privacitat, parlem-ne.

Podeu cercar mes informació sobre el nostres servidors a l'apartat 'hosting'.