Get Adobe Flash player

  

VESTALIS tecnologies us recomana las pissarres interactives SMART. Disposem de tots els models de 77" a 94" i us oferim la instal.lació a un preu molt competitiu.
Si voleu conèixer de més a prop el seu funcionament disposem d'un show room on podreu veure i utilitzar els diferents models.

Les pissarres SMART son fiables, resistents i senzilles d'utilitzar.  Es pot utilitzar amb el dit o  amb els retuladors inclosos amb la mateixa pissarra ( sense piles ). A més , inclouen el popular  software SMART Notebook , dissenyat especialment per les pissarres SMART. Les pissarres SMART disposen de garantia de 5 anys in situ. 

SB680 i SB680V de 77"

Model recomanat per centres de primaria. Pissarra de tecnologia resistiva. Superfície 'Soft'.  Fixa a paret o amb sistema Netboard per adaptar l'alçada de la pissarra a nens i professors. També sistemes Netboard amb rodes, transportables.

El model SB680V , mes econòmic, no disposa de safata de retuladors amb sensors. Safata amb un únic retulador.

SB480 de 77"

Model recomanat per centres de secundaria. Superfície rígida. Pissarra de tecnologia òptica amb dues càmeres que triangulen la posició del llapis o el dit.

SB880X de 77"

Pissarra de supefície rígida muli-tàctil gestual. Pissarra de tecnologia òptica que incorpora quatre càmeres de vídeo que detecten i triangulen 2 punts a la pissarra.

Amb Aquesta tecnologia poden treballar 2 alumnes al mateix temps sobre la pissarra o ampliar objectes estirant-los amb 2 dits. 

Podeu consultar-nos altres models menys freqüents en educació.

Projectors

Projectors estàndard, gran angular o d'ultra curta distancia per projectar sobre la pissarra.  Disposem de projectors amb capacitat de projecció 3D ( continguts preparats i amb ulleres )

Altres components i accessoris

Caixes de connexions, altaveus auto-amplificats, sistemes de control , càmeres de documents, sistemes SMART response, etc..

 - model SB 680 -

- model 680 + Netboard amb rodes -