Get Adobe Flash player

  

 

A VESTALIS tecnologies sl , treballem des de l'any 2003 per tal d'oferir servies tecnològics a empreses , escoles i institucions.

La nostra activitat es centrà en un primer moment en el sector de les telecomunicacions i la programació orientada a campanyes de màrqueting de producte.

Durant els primers temps desenvolupem sistemes i productes relacionats amb serveis de xarxa intel·ligent i telefonia mòbil i participem activament a través d'empreses de màrqueting amb campanyes promocionals de productes, mitjançant webs promocionals i , sobretot , serveis de sms, desenvolupant programes de registre, descàrrega de continguts, fidelització de clients, entre d'altres,  per primeres marques dels sectors de l'alimentació, moda, radio i TV, etc...

Desenvolupem aplicacions pròpies com els sistemes d'enviament de sms per escoles, centres d'estètica, guies d'àudio per museus, exposicions i ciutats i sistemes d'interconnexió a webs específiques per mòbil ,descàrrega de continguts multimèdia,  quan els telèfons mòbils començaven a tenir càmera digital....

Amb el pas del temps, VESTALIS tecnologies assessora a escoles i centres educatius sobre diferents aspectes tècnics i tecnològics, que els hi permet reduir costos, racionalitzar les despeses i millorar alguns dels seus serveis . Arrel d'això anem incorporant nous productes i serveis al nostre catàleg amb l'objectiu de donar un servei tecnològic integral tant a escoles com a empreses i institucions.

A banda del nostre propi know-how, comptem amb equips d'assessors externs per valorar, estudiar  i solucionar-vos qualsevol proposta, material o servei.